Wie zorgt dat ik geen terugval krijg?

De juiste en persoonlijke begeleiding zijn het allerbelangrijkst bij het PowerSlim afslankprogramma. Quirine en Nancy van Beauty&Contour geven jou een eerlijk en oprecht advies dat helemaal op jou is afgestemd. Niet iedereen staat open voor totale coaching op het gebied van afvallen, maar het feit dat je dit leest, betekent dat jij hier wel aan toe bent, en daarom nodigen we je heel graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

Tijdens dit gesprek luisteren we naar jou. Wat zijn jouw wensen en nog belangrijker, wat is je doelstelling. Daarnaast zoemen we in op jouw gezondheid in zijn algemeen en meten we je startgewicht, je BMI en je vetpercentage. Op basis van de deze uitkomsten, en met respect voor jouw wensen, bepalen we samen een realistisch en gezond streefgewicht en geven we jou een advies op maat.

Na uitleg van het volledige afslankprogramma kun je van start. Je komt wekelijks voor een – gratis – consult naar de praktijk van Beauty & Contour. En neem van ons aan, wij weten hoe moeilijk dit hele traject is! Wij zijn wel slank geboren, maar helaas niet slank gebleven. Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij jou echt stimuleren en motiveren bij het afvallen.

Na het bereiken van jouw streefgewicht, blijf je nog een jaar lang – gratis – onder begeleiding bij Beauty&Contour. Zo zorgen we er samen voor dat je geen terugval krijgt!

Jaarlijks behalen wij onze certificering voor PowerSlim voedingscoaches. Dit zorgt ervoor dat wij professionele begeleiding kunnen bieden, op weg naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Ervaringen met PowerSlim
Beauty en Contour Zevenbergen