PowerSlim producten

De beste keuze voor jouw lichaam, PowerSlim producten.

 

PowerSlim heeft voor jou een uitgebreid scala aan producten om gezond en lekker af te vallen. Op de PowerSlim-website staan deze producten vermeld: een compleet aanbod voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Daarnaast biedt PowerSlim weekmenu’s met overheerlijke recepten voor een goede start van het programma. Of probeer zelf uit wat je lekker vindt, en stel daarna je eigen menu samen. Hiervoor kun je het PowerSlim kookboek gebruiken met een grote variatie aan voorbeeldmenu’s.

Een starterspakket van PowerSlim kost € 159,00. Hiervoor krijg je – naast onze gratis begeleiding – een box met PowerSlim-producten voor 6 eetmomenten over 8 dagen, vitaminepreparaten, het PowerSlim kookboek en een shakebeker.

Hierna is aan jou de keuze hoe je verder gaat, uiteraard in overleg met ons. Een minimale afname van PowerSlim-producten is echter wel verplicht om gebruik te blijven maken van onze gratis begeleiding.

Wat wij heel graag willen, is jou met onze methodiek helpen de weg terug te vinden naar jezelf!

 

 

 

Neem contact op om een afspraak in te plannen
starterspakket PowerSlim

Een compleet pakket met een variatie van 46 PowerSlim producten voor ontbijt lunch, diner en tussendoor. Compleet met voorbeeld weekmenu en overheerlijke recepten voor een goede start van het programma. Probeer uit wat je lekker vindt en stel daarna zelf je menu samen of gebruik het PowerSlim kookboek met voorbeeldmenu’s.