Wie zijn wij?

Wij zijn Nancy Meurkens-de Zeeuw en Quirine Bongers, en wij helpen jou graag om op een gezonde en verantwoorde wijze gewicht te verliezen. Daarvoor werken wij met het PowerSlim Dieet. Een koolhydraatarm dieet dat is ontwikkeld door diëtisten, en waarmee je met onze professionele en persoonlijke begeleiding toch nog kunt genieten van lekker eten met gezond gewichtsverlies als resultaat. Meer informatie over PowerSlim vind je hier.

Wanneer je interesse hebt, nodigen we je van harte uit om een afspraak met ons te maken voor een gratis intakegesprek. Wij ontvangen je dan in een aparte gezellige sfeervolle praktijkruimte, want privacy staat bij ons hoog in het vaandel.

Tijdens dit gesprek luisteren we naar jou, waarna je van ons een advies op maat krijgt. Jij moet je bij ons op je gemak en begrepen voelen, dat vinden wij eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. Daarnaast zijn we van mening dat iedere klant maatwerk en de juiste behandeling verdient, dus ook jij!

Beauty & Contour - Nancy Meurkens de Zeeuw en Quirine Bongers
Beauty & Contour
Nancy Meurkens - de Zeeuw
null

Ik ben Nancy Meurkens-de Zeeuw, getrouwd met Pascal en moeder van drie geweldige kinderen. In 2001 ben ik mijn bedrijf gestart op een kleine zolderkamer en nu, vele jaren later, heb ik een hele gezellige sfeervolle professionele praktijk aan huis.

In mij treft iedereen een ervaringsdeskundige, want ik heb werkelijk alle diëten geprobeerd die er bestaan. Lijnen, ik was er altijd mee bezig … totdat PowerSlim op mijn pad kwam. Er ging een wereld voor mij open. Zes keer per dag eten en toch afvallen? Het kan dus! In totaal ben ik toen 30 tot 35 kilo afgevallen. Dit wilde ik met de wereld delen, en ik ben scholing gaan doen voor voedingsdeskundige.

Mijn PowerSlim-praktijk liep vanaf het begin zo goed, dat ik het al snel niet meer alleen aan kon. In Quirine Bongers vond ik de perfecte samenwerkingspartner. Zij was klant bij mij, en viel 14 kilo af, dus ook zij kan als geen ander met jou delen hoe het PowerSlim dieet ook voor jou kan werken! Sinds 2011 is ook Quirine voedingsdeskundige en mijn trotse collega!

Quirine Bongers
Beauty & Contour - Quirine Bongers

Mijn naam is Quirine Bongers, trotse moeder van eveneens drie kinderen. Voordat ik bij Nancy kwam als klant, was ik het geloof in diëten een beetje kwijt. Afvallen wilde ik al langer, maar hoe? Nancy’s moeder zag ik vaak op het schoolplein, en ik merkte op dat zij niet alleen veel was afgevallen, maar haar lijn ook zo mooi bleef behouden. Dit trok mij over de streep om toch die afspraak te maken voor het PowerSlim-programma. Dit leverde mij in korte tijd niet alleen een aanzienlijk gewichtsverlies op, maar ook nog eens een ontzettend leuke baan! Nadat ik de opleiding tot voedingsdeskundige heb afgerond, ben ik Nancy’s collega geworden bij Beauty&Contour, en nog iedere dag vind ik mijn werk leuk en uitdagend.