Detox - Innerwave

Bij Beauty & Contour kunnen we jou ook begeleiden bij een detox-kuur, waarmee je lichaam en geest niet alleen reset, maar ook een boost geeft voor een (nog) gezondere levensstijl. Hiervoor hebben Nancy en Quirine een professionele opleiding gevolgd en zij delen heel graag nu hun kennis met jou. Om jou nog gezonder te laten worden, en vooral te laten blijven!

Beauty & Contour werkt met het programma van Innerwave (www.innerwave.nl). Innerwave biedt met een unieke detox-totaalformule dé perfecte detox voor iedereen. De totaalformule bestaat uit een reinigingskuur, vasten, supplementen én ons begeleidende advies voor een gezonde levensstijl.

Een levensstijl die voor iedereen vol te houden is, omdat het Innerwave detox-programma 100% natuurlijk is én afgestemd op jouw unieke lichaam.

Met Innerwave detox wordt gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Je reinigt lichaam en geest op eenvoudige wijze.

De voordelen van detox op een rijtje:

  • Geen crashdieet, jo-jo’en of andere niet vol te houden eetpatronen.
  • Verlies van overtollige kilo’s zonder hiervoor moeite te doen.
  • In plaats van een futloos gevoel, blaak je van de energie.
  • Het verlicht (ouderdoms)kwaaltjes.
Innerwave
Waarom een detox vastenkuur?

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgiften of ‘ontslakken’ genoemd. Je reinigt simpel gezegd je lichaam en het wordt al sinds mensenheugenis gedaan. Vroeger nam men kruiden in, en masseerde men het lichaam, tegenwoordig zijn medicijnen het antwoord op ongewenste signalen van ons lichaam. Hierdoor is het nut van detoxen in de vergetelheid geraakt. De totaalformule van Innerwave brengt hier verandering in, want in de huidige Westerse cultuur, met niet altijd de beste eet- en leefgewoonten, kan ieder lichaam de reinigende kracht van detox goed gebruiken.

Door het combineren van detox met een sapkuur, supplementen, en gezonde voeding met daarnaast de juiste hoeveelheid beweging, zal ook jij ervaren hoeveel beter en gezonder je je voelt. Je bent energieker, frisser en lichter.

Reinigingskuur

Met de detox vastenkuur komt je spijsvertering tot rust, wordt het lichaam grondig gereinigd en daardoor weer versterkt.

Levensstijl

Dankzij ons voedings- en bewegingsadvies wordt je tijdens een detox-kuur bewuster van wat je eet, en welke uitwerking dit heeft op jouw lichaam en geest.

Supplementen

Het effect van een detox-kuur wordt versterkt door de combinatie van 100% natuurlijk reinigende, voedende en herstellende supplementen.
De kuren
Milde detox vastenkuur

€ 149,00

Beauty and Contour - 1

Deze 9-daagse unieke kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam waarbij je mag blijven eten. Je krijgt nieuwe energie en je stimuleert je stofwisseling. Daarnaast wordt je slanker, voel je je gezonder en gaat je huid stralen!

In 3 logische fasen breng jij je lichaam weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding maximaal worden opgenomen. Het resulteert in een betere spijsvertering, snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

Basis detox kuur

€ 144,95

Beauty and Contour - 2

Kies met de basis detox-kuur voor een echt grondige lichaamsreiniging, meer energie, een stralende huid en de start van een nieuwe gezonde lifestyle. Dit is de meest intensieve kuur, waarmee je middels het kuurboekje in 3 logische fasen door het programma gaat. Je vast op een vanzelfsprekende en verantwoorde wijze.
Bij deze kuur hoort de Innerwave basis vasten- en sapkuur van 5 dagen. Je lichaam komt weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat is een betere spijsvertering, snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

Compleet detox vastenkuur

€ 184,95

Beauty and Contour - 3

Breng met deze compleet kuur je lichaam en geest weer in balans! Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om jouw lichaam te verlaten, en zie deze unieke detox-kuur als een cadeau aan jezelf!

Vasten is reinigen, en je lichaam ‘resetten’. Je voelt je na deze intensieve kuur fit en energiek en dat straal je ook uit.

Tijdens deze kuur gaat je lichaam efficiënt vetten verbranden waardoor je niet alleen gewichtsverlies bereikt, maar ook een betere lichaamssamenstelling (minder vet en meer spieren).

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fases: 1) voorbereiden, 2) sapkuur, detox en vasten waarna het 3) opbouwen volgt. De complete kuur bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen, een klysmaset en een kuurboekje waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt.