Waarom Beauty & Contour?

  • Persoonlijke coaching
  • Samen toewerken naar jouw einddoel
  • Lekkere en gezonde voedingstips
  • Een jaar gratis begeleiding

Waarom Beauty & Contour

  • Persoonlijke coaching
  • Samen toewerken naar jouw einddoel
  • Lekkere en gezonde voedingstips
  • Een jaar gratis begeleiding
Hoe bereik ik een mooier controur?

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van zo’n 140 producten samengesteld, die geschikt zijn voor ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Stuk voor stuk zijn ze lekker en makkelijk, met een uitgebalanceerde samenstelling. Een groot deel van het PowerSlim-assortiment bevat wel 20 gram eiwitten per portie. Zo volg je een normaal voedingspatroon, rijk aan eiwitten en van hoge biologische kwaliteit.

Vanaf de eerste fase van het programma worden jouw maaltijden al aangevuld met groenten en vlees of vis. Je kunt dus zo ‘gewoon’ mogelijk blijven eten.

Het programma van PowerSlim bestaat uit drie fasen. Jouw persoonlijke voedingscoach zal je hierin goed begeleiden.

PS - Beauty and Contour
Fase 1

Bereik je streefgewicht

Powerslimrecepten - Beauty and Contour

Je start met 3 tot 5 smakelijke PowerSlim-producten per dag (dit verschilt per persoon). Hiernaast eet je mager vlees, kip, vis, eieren, vele soorten groenten en smaakmakers. Zonder heel veel moeite blijf je koken en eten in gezinsverband. Lekker lunchen of uit eten gaan, zijn ook geen probleem. Je valt af, zoals je dat ook wenst. In deze fase bereik je het grootste gewichtsverlies.

Fase 2

Afvallen

Succesverhalen - Beauty and Contour

Nu gaan we op weg naar je streefgewicht! Geleidelijk voeg je meer soorten voedingsmiddelen aan je dagmenu toe zoals graan- en zuivelproducten en fruit. Wij leren jou wat de goede keuzes, en de juiste hoeveelheden zijn voor een gezonde en evenwichtige lifestyle.

Fase 3

Voorkom het jojo effect!

PS - Beauty and Contour

Je streefgewicht is bereikt, maar wij zijn nog niet klaar! Op gewicht blijven, is de allergrootste uitdaging van afvallen. Wij leren je gezond te blijven eten in deze fase, waarbij jouw gewicht stabiliseert en je je ideale gewicht ook behoudt. Je blijft een jaar lang GRATIS onder onze begeleiding, waarbij je iedere maand bij ons mag komen wegen. Waar nodig geven wij jou advies. Zo helpen wij jou je streefgewicht vast te houden en voorkomen we dat je een terugval krijgt.